Kavak Ortaokulu Öğrencileri Hayatıma Yön Veren Meslekleri Tanıyor

Kavak Ortaokulu öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenimiz Zeynep BEDİR rehberliğinde yürütülen "Hayata Yön Verenler 2" e Twinning projesi kapsamında Dr. Ramazan GÜNGÖR ile röportaj yaptılar.Kendilerine rol model arayan gençlerimizin hayatlarına ışık tutmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz röportajda ,öğrencilerimiz Dr. Ramazan GÜNGÖR'ü yakından tanıma fırsatı buldular.Bu sayede hem ilgi duydukları doktorluk mesleği hakkında bilgi edindiler hem de iletişim kurma,sosyalleşme ve kendini ifade etme becerilerini kazandılar. Bu keyifli sohbetleri için Değerli Doktorumuz Ramazan GÜNGÖR'e teşekkür ederiz ve bu güzel meslekte başarılarının devamını dileriz.

09-01-2020

Yayın: 09.01.2020 - Güncelleme: 24.01.2022 15:15 - Görüntülenme: 159
Kaynak: www.fibhaber.comhttp://www.fibhaber.com/egitim/kavakortaokuluogrencilerihayatimizayonverenmeslekleritaniyorh112151.html