Ender KAŞ - Okul Müdürü

30.09.1975 tarihinde Nevşehir ili Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde doğdum.İlkokulu Karacaören köyünde ,orta okulu Nevşehir Lisesinin orta bölümünde, liseyi Nevşehir Endüstri Meslek lisesinin Motor bölümünden mezun oldum.Yüksek öğrenimimi Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünden 1998 yılında mezun oldum.İlk görev yerim Aksaray ili Ortaköy ilçesi ÇPL de tarih öğretmeni olarak göreve başladım.2001 tarihinde Nevşehir Avanos İlçesi Mahmat Kasabasında Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak dört yıl çalıştım.2005 yılında Nevşehir merkez Yunus Emre ilköğretim okulunda sosyal bilgiler öğretmenliği, 2012 tarihinden itibaren Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı görevinde bulundum. 03.12.2014 tarihinde Mehmet Gülen Ortaokuluna Müdür olarak görevlendirildim. 02.07.2019 tarihinden itibaren Kavak Ortaokuluna müdür olarak görevlendirildim.Evli ve üç çocuk babasıyım.