Nis

"Maarif 50" projesi kapsamında "Kitaplara göz değsin" etkinliği ile Uçhisar Güvercinlik Vadisi'nde doğa yürüyüşü ve kitap okuma etkinliği yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencileri ile Kayseri gezisi düzenlenmiştir. Kayseri Bilim Merkezi, Arkeoloji Müzesi ve Hayvanat Bahçesi ziyaret edilmiştir.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Dünya Kadınlar Günü, her yıl 8 Mart'ta dünyanın büyük bir kesimi tarafından kutlanan uluslararası bir özel gündür. Bu özel gün, dünyanın birçok ülkesinde kadınların eşitlik, adalet ve kadın hakları için mücadelesini hatırlatmak ve farkındalık yaratmak için kutlanır.

Mrt

Her yıl 1 - 7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası 2021 yılında da gerçekleşiyor. Bu yıl 101. yaşını kutlayan Yeşilay, 5 Mart 1920 tarihinde kuruldu. Bu nedenden ötürü 1 - 7 Mart günleri arası Yeşilay Haftası ilan edildi.

Mrt

Okul başarısının artırılması konusunda rehberlik hizmeti verilmiştir.

Ock

Kütüphanemiz ve sınıf kitaplıklarımız için desteklerinizi bekliyoruz. Evlerinizdeki kitaplardan da bağış yapabilirsiniz.

Ayrıca evlerinizde kullanmadığınız atık kağıt, defter ve kitapları da  geri dönüşüm için okulumuza getirebilirsiniz.

Ara

Nevşehir RAM tarafınfdan öğretmenlerimize sınır koyma ve psikolojik sağlamlık eğitimi verildi. 8. sınıf öğrencilerimize üst öğrenim kurumları ve LGS tanıtıldı. Verimli ders çalışma eğitimi verildi. Ayrıca  İş-Kur görevlisi meslek tanıtımlarında bulundu. Velilerimize de şiddet bağımlılık konularında eğitim verildi.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında uygulanmak üzere ''Ekrandan Kitaba Geç'' projesi oluşturulmuştur. Nevşehir il geneli ilkokul,ortaokul,lise öğrenci ve velilerine yönelik ''Ekrandan Kitaba Geç'' projesi ile aileler ve çocuklarının daha kaliteli, ekrandan uzak bir yaşam düzeni kurabilmesine temel oluşturmak ve bu vesileyle teknoloji bağımlılığının önüne geçebilmek hedeflenmektedir. Proje kapsamında veli ve öğrencilere teknoloji bağımlılığı semineri yapılmıştır. Öğrencilerimiz ve velilerimiz evde birlikte kitap okuyarak ''Teknoloji Bağımlılığına Dur Diyelim!'' mesajını vermeye devam etmektedirler.

Projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen ve projeye destek olarak katılım sağlayan  öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Etwinning projemiz HAPPY CHILDREN'S DAY UDS tarafından onaylanmıştır. Türkiye, Azerbaycan,Romanya ve Gürcistan ülkeleri ve Nevşehir, Denizli, Ordu, Sakarya ve Osmaniye illeri ile beraber yürüteceğimiz projemiz okulmuzda İbrahim TÖRE tarafından yürütülmektedir. Projemiz kapsamında bir çocuk festivali hazırlığına başlamış durumdayiz.

Ara

Yerli Malı Haftası çerçevesince yapılan etkinliklere öğrencilerimiz büyük teveccüh gösterdiler.

Kas

Bu sene gruplarda mücadele ederek tecrübe kazanan kız hentbol takımımızdan ileriki yıllarda şampiyonluk bekliyoruz. Gösterdikleri gayretten dolayı Beden Eğitimi öğretmenimiz Ali Yüce'yi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.