Ock

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I.DÖNEMİN SONA ERMESİYLE KARNE SEVİNÇİ YAŞAYAN SEVĞİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE,dEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZE VE SAYGIDEĞER VELİLERİMİZE KEYİFLİ TATİLLER DİLERİZ.BOL BOL KİTAP OKUMAYI UNUTMAYALIM.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet POLAT başkanlığında "Akademik Başarıyı Artırmaya Yönelik" toplantı yapılmıştır. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet POLAT' a ve ekibine teşekkür ederiz.

Ock

Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin başarılarını dileriz.

Ara

Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Ara

Emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği sinema etkinliğinde öğrencilerimiz "Buğday Tanesi" adlı filmi izlediler.

Ara

Son yapılan deneme sınavında başarı gösteren öğrenciler ödüllendirilmiştir.

Kas

GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ SELCAN TUNAZ TARAFINDAN OKULUMUZDA YAPILAN GÖRSEL ÇALIŞMALAR.HOCAMIZIN ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK.ÇALIŞMALARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Kahraman ulusumuzun büyük önderi ve cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün yıldönümünde okulumuzda anma programı düzenlendi.

Ekm

Deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ekm

Kod Haftası (CodeWeek), erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir harekettir. Bu yıl 10. 'su düzenlenen organizasyona  CodeweekTürkiye matematik temasıyla katılmakta. Biz de Kavak Ortaokulu olarak üç etkinlikle organizasyona dahil olduk.

Eyl

Öğrencilerimiz Nazlı ÖZDOĞAN, Duru ZENGİN ve Semanur YİĞİT Bursluuluk Sınavı'nı kazandılar. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Okulumuz 6. Sınıf öğrencilerine yönelik "Sağlıklı Beslenme" konulu seminer İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından verildi.