Ock

İl Millli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir ile 2023 Vizyonu kapsamında okulumuza Tasarım Beceri Atölyesinin kurulumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Desteklerinden dolayı sayın müdürümüze teşekkür ederiz.

Ock

Kavak Ortaokulu öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenimiz Zeynep BEDİR rehberliğinde yürütülen "Hayata Yön Verenler 2" e Twinning projesi kapsamında Dr. Ramazan GÜNGÖR ile röportaj yaptılar.Kendilerine rol model arayan gençlerimizin hayatlarına ışık tutmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz röportajda ,öğrencilerimiz Dr. Ramazan GÜNGÖR'ü yakından tanıma fırsatı buldular.Bu sayede hem ilgi duydukları doktorluk mesleği hakkında bilgi edindiler hem de iletişim kurma,sosyalleşme ve kendini ifade etme becerilerini kazandılar. Bu keyifli sohbetleri için Değerli Doktorumuz Ramazan GÜNGÖR'e teşekkür ederiz ve bu güzel meslekte başarılarının devamını dileriz.

Ara

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN FERİDUN BAĞCI SPORTİF FAALİYETLERDE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİ.

Ara

OKULUMUZ YILDIZ KIZLARDA HENTBOL İL 3.SÜ OLMUŞTUR.

Ara

SINIFLARIMIZA AKIL ve ZEKA OYUNLARINDAN MANGALA/SATRANÇ/KELİME OYUNU/DOKUZ TAŞ-ÜÇ TAŞ /SOLO TEST KOYARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN ZAMANLARINI DEĞERLENDİREREK BEYİN JİMNASTİĞİ YAPMALARINI,DÜŞÜNME ve ZEKA GELİŞİMLERİNE KATKIDA BULUNMAYI ,STRATEJİK YÖNTEMLERİ KULLANMALARINI,ÖĞRETMEYİ AMAÇLADIK.

Ara

Küçük kız ve küçük erkek hentbol takımımız Damat İbrahim Paşa spor salonunda ilk maçlarına çıkmıştır.İlk maç ilk heycan içerisinde geçen mücadelede katılım önemlidir diyerek öğrencilerimize başarılar dileriz.

BAŞLAMAK İÇİN MÜKEMMEL OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN.MÜKEMMEL OLMAK İÇİN BAŞLAMAK ZORONDASIN.

Ara

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ ve GENEL VELİ TOPLANTISI OKULUMUZ SALONUNDA YAPILMIŞTIR.

Kas

Kavak Belediye Başkanımız sayın  Feridun Bağcı'ya 24 Kasım, Öğretmenler Günü münasebetiyle nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı teşşekür ederiz.

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en fedakar ve saygdeğer unsurlarıdır. "M.KEMAL

Kas

Kainatın efendisi Peygamberimiz sallallahu aleyhi ve sellemin doğumu okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

Kas

Aramızdan ayrılışının 81. Yılında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Programı

Ekm

Kavak Ortaokulu olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında da eTwinning projelerine tüm hızıyla devam ediyoruz. "Ahlak Atölyem/Ethical Workshop" isimli eTwinning projemiz Türkiye'nin birçok ilinden katılımcıları ve yurt dışı ortakları ile başlamış bulunmaktadır.

Ekm

Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu idareci ve öğretmenleri, okul müdürü Ender KAŞ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Eyl

Kavak Ortaokulu olarak İngilizce öğretmenimiz Zeynep BEDİR önderliğinde başarıyla yürütmüş olduğumuz ulusal ve uluslararası 2 eTwinning projemiz ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Eyl

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik Projeleri Destek Programı 2018-2 kapsamında Mobil Gençlik Merkezi

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı hayırlı olsun.